Med Hyttetjenester fra Netsense Software Services får du full kontroll på brøytingen, og fornøyde kunder. Du sparer også tid og penger.

Netsense Software Services har, i et samarbeid med Halvor Grimstvedt fra Kyrkjebygdheia AS, utviklet en programpakke som vil spare deg for mye penger, problemer og tid.

Det går kort og godt ut på at alle hytte-eiere bruker en app til å melde sin ankomst til hytta, slik at brøytemannskapene har full oversikt over hvilke hytter som skal brøytes til enhver tid.

App for hytteiere

For at brøytebestillingen skal gå enkelt og greit er det laget en app som kan lastes ned. Denne appen har veldig få funksjoner og er enkel i bruk.

Administrasjonssider

Få full kontroll over hytter, hytteeiere og brøytejobber med administrasjonssider.

Her finner du rapporter og utskrifter som er viktig i arbeidet med brøytingen. Her er det også et oversiktskart som viser hvor alle brøyterne er til enhver tid.

Brøytekart

Det monteres en iPad i brøytebilen, slik at den som brøyter kan se alle hyttene på et brøytekart.

For at brøytingen skal være enkel å utføre merkes alle hytter som skal brøytes med et flagg (rødt flagg).

Når brøytingen er ferdig for en hytte klikker man på flagget og merker hytten som ferdig (grønt flagg). Det går da automatisk ut en melding til hytteeier, som forteller at hytten er
ferdig brøytet.

Nå har arbeidsdagen blitt mye enklere. Vi kan fordele brøytingen over flere dager, og trenger ikke lenger å jobbe lange fredagskvelder, bare unntaksvis hvis det snør veldig mye.

- Halvor Grimstvedt, Kyrkjebygdheia AS