Netsense Software Services AS kan tilby en tiltalende grunnpakke med grunnleggende funksjoner som produktside, nyhetsside, om oss og kontaktskjema til en gunstig pris.

Nettsidene er basert på publiseringsløsning en, Drupal, som motoren i flere av nettstedene du bruker i dag. Dette inkluderer alt fra personlige nettsider og blogger til tyngre bedrift-, politiske- og offentlige nettsider.

Drupal er basert på åpen kildekode og består av en grunnpakke som inneholder grunnleggende funksjonalitet som er vanlig for publiseringsverktøy. På denne grunnpakken legger man til ønskede moduler for ekstra funksjonalitet, og på denne måten kan nettsiden vokse med dine behov. Det kreves ingen programmeringskunnskaper for administrering av nettsiden.

Hva koster det?

Grunnpakken med grunnleggende funksjoner som produktside, nyhetsside, om oss og kontaktskjema koster 5.000,- + mva. Ønskes ytterligere funksjoner kan dette legges til i ettertid. 

Hva må jeg gjøre?

Du skaffer til veie logo, bilder og skriver tekstene selv. Netsense Software Services legger inn teksten i publiseringsløsningen før lansering av nettsiden. Dersom det er ønskelig, kan vi bistå med både utforming av logo og tekster.

Kontakt oss i dag for å komme i gang med din nye nettside.